Afișez toate cele 4 rezultate

Cutii o sticla de vin

7,50 MDL9,00 MDL
Cutie pentru trei sticle de vin : - poate fi alba sau cafenie - din carton ondulat de 2 mm - cu ferstruica - pentru 1 sticla de vin

Cutii pentru vin cu desen

Cutii pentru vin cu desen :
  1. La 4 sticle (cu posibilitate schimbarii in model "vitrina")
  2. La 1 sticle
  3. Cu imprimare, la comanda e posbil cu imprimarea DVS

Pungi pentru vin

3,40 MDL3,60 MDL
Alege pungile pentru sticlele de vin după următoarele măromi :

Cutii pentru vin

5,50 MDL16,00 MDL
Alege cutii pentru vin de urmatoarele marimi :

Descoperiți o colecție diversă de cutii pentru vin, concepute pentru a păstra și transporta sticlele dvs. preferate într-un mod practic și elegant. Indiferent dacă sunteți un pasionat al vinului sau căutați cadouri distinctive, avem opțiuni pentru fiecare.

Cutii pentru Vin: Gama noastră variată de cutii asigură o protecție excelentă și pentru o transportare sigura a sticlelor de vin. Cu designuri simple și funcționale, aceste cutii sunt ideale pentru a menține calitatea vinului intactă.

Cutii pentru Vin la o Sticlă: Alegeți  cutii concepute special pentru a păstra și prezenta o singură sticlă de vin. Funcționale și elegante în același timp, aceste cutii oferă o soluție practică pentru a livra  vinul preferat.

Cutii la 2 și 3 Sticle: Pentru momentele în care doriți să împărțiți bucuria vinului cu prietenii sau colegii, avem cutii concepute pentru 2 și 3 sticle. Simplu, dar eficient, acest ambalaj este perfect pentru orice ocazie.

Cutii pentru Vin la Comandă – 6 și 12 Sticle: Pentru livrarea sticlelor de vin in cantitati mai mari puteti beneficia de serviciile noastre de confectioanre a cutiilor la comandă, potrivite pentru 6 sau 12 sticle. Creați o cutie unică, adaptată nevoilor dvs.

Suntem dedicați să vă oferim soluții simple și durabile pentru a vă Ambala produsele dvs. Pentru orice întrebări sau comenzi personalizate, nu ezitați să ne contactați la numarul +373 69 587 267.