La înregistrarea comenzii pe site-ul www.allpack.md, clientul oferă urmatoarea informație: numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon.
Oferind informația personală site-ului, clientul acceptă prelucrarea acesteia de către vânzător, inclusiv pentru promovarea produselor și serviciilor site-ului.

1. Obiectul politicii de condentionalitate

Actuala Politica de confidențialitate stabilește obligațiunile Administrației site-ului de nedenunțate și asigurare a regimului de confidențialitate a datelor cu caracter personal pe care Utilizatorul le furnizează la solicitarea Administrației site-ului de înregistrare de pe site-ul magazinului online, sau atunci când plasează o comandă pentru achiziționarea Bunurilor.

Datele cu caracter personal, permise la prelucrare în cadrul prezentei Politici de confidențialitate, se oferă de către Utilizator prin completarea formularului de înscriere pe Site-ul dat în secțiunea ‘Înregistrare’ și includ în sine următoarele date:

numele, prenumele Utilizatorului;
telefonul de contact al Utilizatorului;
adresa poştei electronice (e-mail);
adresa de livrare a Mărfii;
adresa fizică a Utilizatorului.

2. Măsuri de securitate

Noi folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețeaua wireless nu poate fi protejată în totalitate. Prin urmare, la fel ca și alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Clientul, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.

3. Utilizatori minori

În conformitate cu legislația în vigoare, utilizarea site-ului și a conținutului acestuia este destinată cumpărătorilor adulți și nu intenționăm să vindem produse minorilor. Cu toate acestea, nu putem cunoaște vârsta persoanelor care vizitează site-ul nostru și, prin urmare, respectăm politica de confidențialitate pentru persoanele de toate vârstele.

4. Conditii suplimentare

– Administrația site-ului are dreptul de a face modificări la această Politică de confidențialitate fără a informa in prealabil sau a primi acordul Utilizatorului.

– Noua Politică de Confidențialitate intră în vigoare la data plasării pe Site, dacă nu este prevăzută alta de noua redacție a Politicii de Confidențialitate.

– Toate sugestiile sau întrebările referitoare la prezenta Politică de Confidențialitate pot fi raportate si specificate la secțiunea corespunzătoare a site-ului.

– Actuala Politică de confidențialitate este postată pe pagina www.allpack.md

6.Plângeri

În cazul plângerilor legate direct de momentul cumpărării și vânzării de bunuri, puteți contacta Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței pe următoarele coordonate:
mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012.

Telefon: (022) 741 464
Linia fierbinte: 080028028
www.consumator.gov.md